ALTIJD EEN VEILIG GEVOEL

Goede inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel de deur achter u dichttrekt wanneer u uw woning of bedrijfspand verlaat. Maar het zorgt er ook voor dat u met een veilig gevoel thuis of op uw bedrijf aan het werk bent. Zeker op tijdstippen wanneer het rondom uw woning of bedrijfspand wat rustiger is, zoals in de avonden of ’s nachts als u ligt te slapen. Fijn gevoel dat er toch een soort “oogje in het zeil gehouden wordt”.

MET EEN GERUST HART VAN HUIS

Een goed werkend alarmsysteem kan uw beste vriend ‘aan huis’ zijn wanneer u er niet bent. Het kan u waarschuwen als u bijvoorbeeld niet alle ramen en deuren op de juiste manier heeft afgesloten. En heeft u het pand verlaten? Dan houdt het systeem de wacht zodat u bij terugkomst alles weer aantreft zoals u het eerder heeft achtergelaten.

Gebeurt er onverhoopt toch iets tijdens uw afwezigheid? Dan kan het alarmsysteem dit doorgeven aan een meldkamer. Afhankelijk van het contracttype nemen zij persoonlijk polshoogte of schakelen ze de hulpdiensten in.

UW SITUATIE IS BEPALEND VOOR HET TYPE ALARMSYSTEEM

Benieuwd welk alarmsysteem voor u geschikt is? Of wilt u een inbraaksignaleringssysteem combineren met bestaande of andere nieuwe beveiligingssytemen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie met bijbehorend advies.

BUITENBEVEILIGING

Indien nodig pakken we het groots aan.

Bij buitenbeveiliging ligt het accent op signalering en vertraging. Bij woonobjecten kan een camerasysteem in combinatie met een intercomsysteem aan de erfgrens voldoende zijn om zicht te hebben op wie uw pand wil betreden. Bij grote bedrijfsobjecten ligt dit anders. Bij bedrijven die bijvoorbeeld op een industrieterreinen gesitueerd zijn, is een continue bedrijvigheid niet vreemd. Ook in de nachtelijke uren. Maar toch wilt u ongenode gasten buiten de deur houden, vandalisme weren maar wel weten wie er binnenkomt. Onze oplossingen voor buitenbeveiliging zijn echt maatwerk en geen uitdaging gaat ons te ver.

EEN GREEP UIT DE OPLOSSINGEN

Vaak is het aanbrengen van een omheining een goede eerste stap om uw waardevolle pand (en/of terrein) veiliger te maken. Onze oplossingen voor bedrijven gaan nog een stap verder en worden door ons tot het moment van opleveren voor u verzorgd.

  • Hekwerken, optioneel met trildetectie of een 8000V-systeem om overklimmen en doorknippen tegen te gaan
  • Radardetectie voor vroegtijdige signalering van betreding
  • Aktieve infraroodzuilen bij los-/laadkuilen zodat vrachtwagens automatisch op een afgeschermd terrein kunnen laden en lossen
  • Gronddetectiesystemen zoals grondlussen. Door het drukverschil op het wegdek wordt een alarmmelding gegenereerd