ALTIJD HET BESTE ZICHT OP DE SITUATIE

Wilt u te allen tijde zicht op de situatie hebben, waar u ook bent? Dan is een cameraobservatiesysteem of CCTV een onmisbaar onderdeel in uw objectbeveiliging. De camerasystemen zijn zowel buiten als binnen te plaatsen. In veel gevallen worden de bewakingscamera’s gebruikt ter verificatie van een alarmmelding. Maar er is uiteraard meer mogelijk. Bijvoorbeeld het monitoren van personen om te zien wat zij bij zich dragen wanneer zij een bepaald gebied betreden of verlaten.

Maar denk ook aan een tijdelijke beveiligingsoplossing met behulp van camerabewaking, zoals bijvoorbeeld de beveiliging van bouwplaatsen, evenementen of bijvoorbeeld leegstand van gebouwen.

De opslag van de beelden vindt tegenwoordig plaats op digitale harddiskrecorders. Bij bepaalde type harddiskrecorders kan er een koppeling worden gemaakt in een intern netwerk of zelfs met het internet.

TIJDELIJKE BEVEILIGING

Een veilig idee met een tijdelijk karakter!
Of het nu gaat om camerabewaking tijdens een evenement, beveiliging in een tijdelijk bedrijfspand of een andere tijdelijke omgeving of gebeurtenis, ook hier speelt de juiste beveiliging een essentiële rol. De camera installatie op onze beveiligings jeep is letterlijk en figuurlijk onze mobiele beveiligingsunit die voor diverse doeleinden inzetbaar is. Uitgaande van de situatie ter plaatse en de vereiste dan wel gewenste beveiliging, adviseren wij u graag.

Benieuwd welk tijdelijke oplossing voor u passend is?
Neem dan contact met ons op.

ONTDEK DE HANDIGE SENL SECURITY-APP

Wanneer u uw camerabeelden laat streamen via een harddiskrecorder met DSL aansluiting, dan is het mogelijk om de beelden live te bekijken op uw smartphone of tablet. Zo heeft u 24/7 de mogelijkheid om mee te kijken wat er in of bij uw pand gebeurt. Dat is beveiligen anno nu! Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Dome-camera’s
Bullet-camera’s
Mobiele observatie