Beveiliging

OPLOSSINGEN VOOR PARTICULIEREN

Beveiligen is maatwerk, geen één woonsituaite is hetzelfde. Soms is het aanbrengen van het juiste hang- en sluitwerk al voldoende, terwijl in andere gevallen veel verdergaande oplossingen noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld omdat uw verzekering hier om vraagt. Hoe uw beveiligingsoplossing van SenL Security Solutions er ook uit komt te zien, wij weten dat comfort de belangrijkste sleutel naar succes is. Want beveiligingsoplossingen die eenvoudig te gebruiken zijn (door alle leden van het gezin) worden ook daadwerkelijk gebruikt.

Goede beveiliging start bij ons daarom ook met het in kaart brengen van de verschillende risico’s en de leefsituatie. Zo bieden wij u de beste oplossingen met de minste belasting en het maximale rendement. Ontdek hoe ook uw leefsituatie beter beveiligd kan worden. Maak een afspraak voor een vrijblijvende risico-analyse.

SENL SECURITY SOLUTIONS VEILIGHEID VAN A TOT Z

Goede beveiliging is vaak een combinatie van de beste middelen. Bij SenL zoeken wij voor u naar de kracht van de combinatie op uw situatie. Aan de hand van een grondige risico-inventarisatie bieden we een aantal oplossingen die voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard houden we hier goed rekening met uw wensen en budget.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Er zijn weinig plaatsen waar het verschil tussen dag en nacht zo groot is als in een bedrijfspand. Overdag het middelpunt van activiteit, ’s nachts donker en verlaten. Helaas heeft dit laatste een enorme aantrekkingskracht op de verkeerde figuren. Mensen van buiten uw bedrijf maar in sommige gevallen ook medewerkers.

VEILIGHEID BEGINT MET VERTROUWEN

Vooral in de organisatie die uw veiligheid regelt. Ons grote, trouwe klantenbestand – zowel particulieren als bedrijven – bewijst dat het daar wel goed mee zit. Onze klanten hebben vertrouwen in de kennis en ervaring van SenL Security Solutions, in het advies, de producten en vooral ook in de mensen die hier werken. Bij SenL Security Solutions heeft u de zekerheid, dat uw totale beveiliging in betrouwbare handen is.

MAATWERK IN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring in deze branche en zijn bovenal een onafhankelijke onderneming. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan specifieke producten van beveiligingssystemen en dus altijd zoeken naar de beste oplossing, tegen de scherpste prijs, voor elke situatie. Vanuit onze ervaring, kennis en expertise realiseren wij beveiligingsmethodes in de breedste zin van het woord.

GEEN HALF WERK

Na een gedegen advies en met zorg gekozen beveiligingsoplossingen, wordt ook het monteren, installeren en activeren van uw systeem en eventueel aanvullende producten door ons verzorgd. Onze betrokken en gekwalificeerde medewerkers doen dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, zodat alles nauwkeurig op elkaar afgestemd is. De beste oplossing met een maximaal rendement.

BEHOUD VAN OPTIMALE KWALITEIT

Een goed werkend beveiligingssysteem vraagt natuurlijk ook onderhoud. Ook dit nemen wij graag voor u uit handen. Met het juiste onderhoud blijft u gegarandeerd van een goed werkend systeem en behoudt u uw gevoel van veiligheid.
Aanvullend op een onderhoudscontract, bieden wij u uiteraard ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamercontract, waarbij u in geval van een melding bij onze meldkamer altijd, 24/7, persoonlijk contact heeft met een van de medewerkers.